Obavještenja

30 Nov, 2023

Obavijest o izmjenama i dopunama cjenovnika

Obavještavamo vas da od 1.1.2024. godine dolazi do izmjene Cjenovnika usluga zbog čega će cijene paketa biti uvećane za 2,95 KM mjesečno, usljed rasta troškova poslovanja. Nove cijene paketa možete pogledati na linku.

Izmjene cijena paketa odnose se na sve EON pakete, Duo i Trio pakete koji više nisu u komercijalnoj ponudi, a sadrže ponudu Osnovnog TV paketa sa mjesečnim održavanjem KKS u svom paketu.

Shodno uslovima poslovanja, obavještenje o navedenim izmjenama cijena paketa ćemo poslati elektronskim putem u formi poruke preko svih boxova digitalne Pay TV, EON Smart Boxa i ostalih digitalnih resivera. Korisnici imaju pravo u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnim telekomunikacijskih usluga i odnosima sa krajnjim korisnicima.

Novi Cjenovnik KATV HS usluga stupit će na snagu protekom roka od 30 dana, počev od dana objavljivanja.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i nastavljamo da ulažemo u unaprjeđenje kvaliteta svih naših usluga sa jasnim ciljem da uvijek nudimo samo vrhunsko korisničko iskustvo.

30 Jan, 2023

Obavijest o izmjenama i dopunama cjenovnika

Obavještavamo vas da od 1.3.2023. stupaju na snagu nove cijene paketa sa uključenom naknadom za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket (primjenjivat će se nova cijena za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket 23,50 KM sa uključenim PDV-om). Nove cijene paketa možete pogledati na linku.

Izmjene cijena paketa odnose se na sve EON pakete, Duo i Trio pakete koji više nisu u komercijalnoj ponudi, a sadrže ponudu Osnovnog TV paketa sa mjesečnim održavanjem KKS u svom paketu.
Shodno uslovima poslovanja, obavještenje o navedenim izmjenama cijena paketa ćemo poslati elektronskim putem u formi poruke preko svih boxova digitalne Pay TV, EON Smart Boxa i ostalih digitalnih resivera. Kao korisnik imate pravo promjene paketa usluga ili možete raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez poštivanja otkaznog roka i bez naknade u roku 30 dana od dana objave izmjene u dnevnom listu.
Novi Cjenovnik HS-KTV usluga stupit će na snagu protekom roka od 30 dana, počev od dana objavljivanja.
Zahvaljujemo se na razumijevanju i nastavljamo da ulažemo u unaprjeđenje kvaliteta svih naših usluga sa jasnim ciljem da uvijek nudimo samo vrhunsko korisničko iskustvo.

12 Aug, 2022

Obavještenje o promjeni cijene poziva prema Njemačkoj i za uslugu Stanske instalacije

Usljed povećanja cijene poziva u Njemačkoj koje je ova država uvela 9. jula 2022. godine, pozivi iz Telemach fiksne mreže prema fiksnoj mreži u toj zemlji od 15. septembra bit će tarifirani prema cijenama iz Zone 3, umjesto dosadašnjih cijena iz Zone 1. Od 15.9.2022. cijena poziva iz Telemach BH mreže prema fiksnim mrežama u Njemačkoj će umjesto 0,2574 KM po minuti iznositi 0,6435 KM po minuti s PDV-om. Također, sa navedenim datumom doći će do izmjene cijene za uslugu Stanska instalacija, umjesto 10,00 KM, primjenjivat će se nova cijena 20,00 KM s PDV-om.
Izmijenjeni Cjenovnik, važeći od 15.septembra 2022.godine bit će dostupan na web stranici i na našim prodajnim mjestima od datuma njegove primjene.

31 Dec, 2020

OD 1.1. SVI KANALI SPORT KLUBA U START PAKETU NA HS-KTV

HS-KTV od 1.1. neće više emitovati kanale Arena Sport u okviru svoje kablovske i digitalne ponude.
Korisnike u 2021. očekuju mnogobrojni sportski spektakli. Od sada sve kanale Sport Kluba (SK HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK 4 HD, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10, SK Golf HD i SK Esports HD) korisnici HS_KTV mogu da gledaju već u Start paketu. Korisnicima osnovnog paketa analogne kablovske televizije obogaćujemo ponudu sa SK 4 kanalom.
U Novoj 2021. godini na SK kanalima bit će emitovana najgledanija evropska i svjetska takmičenja: ekskluzivno utakmice njemačke Bundeslige, engleska Premier liga i FA kup, Euroleague i Eurocup, Turska fudbalska liga, Formula 1 i Moto GP, ATP mastersi, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje će igrati i košarkaški Zmajevi. Na Nova BH korisnici će moći da gledaju sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH, kao i da uživaju u dugo čekanom fudbalskom spektaklu EURO 2021 i da prate utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus fudbalske Lige Nacija.

5 Apr, 2019

Obavještenje za korisnike o plaćanju računa u poslovnicama

Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da zbog nadogradnje naplatnog sistema, 9. i 10.4.2018. godine nećemo biti u mogućnosti vršiti naplatu računa u našim poslovnicama. Plaćanje Vaših računa možete izvršiti u poslovnicama Unicredit banke, bez provizije.
Za sve dodatne informacije pozovite nas na 1360. Hvala vam na povjerenju.